Riskit tuovat elämään makua

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Wanhat

hahaa mietiskelen tässä millaista mekkoa haluan ensvuoden wanhoihin, pääsenpä itse tanssimaan!! eikä tätä ole odotettu kuin vaivaiset 10 vuotta, ekaluokasta lähtien. en halua ostaa valmista pukua, haluun suunnitella sen ja olla varma että erotun sieltä. >:3 kiire tässä tulee, alle vuosi mun prinsessapäivääni. yks juttu on sovittu: tanssin tennareilla. (musta se on ihana kontrasti, juhlavan puvun kanssa tennarit. eikä ne ees näy sieltä alta kumminkaan.)

tässä on kiva malli, ja toi helma on ei-niin-tavallinen. pitää vaan paastota ja treenata vähän enemmä, mutta nätisti se tulisi.
vähän diskomenoa. :D valkoinen on yksi unelmani puvun väriksi. sitä vois sitten aikanaan käyttää häissäänkin, tosi käytännöllistä. :)
hieno väriyhdistelmä, ite en halua mustaa koska sitten en ainakaan löydy sieltä, koska kaikilla pojillahan on jo musta puku.
tästä tykkääääään! upeet värit, upee koristelu ja muoto. taakse laittasin korsettinauhat.
väristä en tykkää, mutta tää ainakin liehuisi, ja sitä haluan. voisi omaan pukuun laittaa tommosen liehuvan osan kans. :)
ihanan värinen, vois olla yhtenä värivaihtoehtona. ihana korsettiyläosa. ♥ helma vaan on turhan yleinen, tarkoitan noita laskostuksia-rypytyksiä-mitä-lie-tavallisuuksia
hienosti toi helma aukee ympyräksi... :o ja tolla on kivat pitkät hanskat
mahtava väri! tommonen heleä, tulee mieleen merenneito. :3
tästä tuli yksi malli-idea, että alta näkyisi tylliä. ei ehkä noin paljoa, tai sitten semmonen kaista olisi aika kiva. ehkä. :D
Kuvat: Milanoo ja UnelmaPuvut
tää on ihanaa suunnittelua, ehkä palaamme vielä asiaan. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi valkoinen mekko!