Riskit tuovat elämään makua

torstai 8. maaliskuuta 2012

KONY 2012

sanoisin, että ihanaa olla nuori. niin sitä vie uskoo ihmisten hyvyyteen ja että kaikki on mahdollista, vielä me ei olla elämisellämme kovin suuresti pystytty pilaamaan tätä mielikuvaa.

nyt kun oon saanut tän "taideryhmän" käyntiin (joka saa tänään virallisen nimensä arpomalla :D), nappaan toisenkin hankkeen ittelleni: KONY.
kattelin eilen ko we♥it:ssä oli kauheesti kuvia joissa luki Stop Kony 2012. siis koko ajan tuli vastaan ja sit aloin googlettaan. tunti tietenki oli alkamassa niin en saanut mitään selville, mut mun kaveri eilen illalla tuli jutteleen tästä ja kerto kannattavansa. tänään mein taideryhmän sivulle oli yks laittanu linkin tähän videoon, joka kannattaa kattoa vaikka se onkin pitkä. tärkeetä asiaa ja mielenkiintonen!! hän joka tän linkitti, ehdotti että 20.4. tehtäisiin jotain.
suurkaupungeissa ilmeisesti sinä päivänä liimataan julisteita ja tarroja lyhtypylväisiin jotta saataisiin asiaa leviämään. meidän pitää kehittää jotain aivan übermahtavanjärkyttävänjärisyttävää ja saada muissakin kaupungeissa tapahtumaa !!

aaaa mä tunnen olevani taas niin elossa ja hyperaktiivinen!




mie ihailen älyttömästi näitä ihmisiä jotka on saaneet tämän alulleen. oikeesti, se on käsittämätöntä. vielä onkin ihmisiä jotka välittää ja toimii. ♥
(oon nyt tosi liikuttunut :D<3) HEH ja nuoret tänkin saaneet liikkeelle. tylsät aikuiset jotka on eläneet liian kauan. Invisible Children - Kony 2012

Ei kommentteja: